lauantai 3. elokuuta 2013

3.8. La Raasepori-Perniöön 15 ja maaaaaliiii 60 km

Raaseporin uimahallin parkkikselta ylös. Nukkumaan olin päässyt 01.00. Benjamin Knopman soitti ja sovimme tapaamisen ennen yhdeksää. Valokuvaukset ja tarinointi ohi juoksevan Reijo Haneliuksen kanssa. Ollut juttu hänestä Juoksija 2:ssa. Tiukat mäet Perniöön ja hoksaus etten juoksekkaan takaisin autolle vaan jatkan suoraan Hankoon. Poikkesin Österbyn Nesteellä ja Daniel Lindholm tarjosi sämpylän sekä suklaa patukan. Kiitos!

Pariskunta tunnisti minut Salkkareiden Salon Sanomien jutusta. Täytin neljä juomapulloa vedellä ja sekaan suolaa. Heli tavoitti minut 20 km kohdalla. Nesteitä huiviin ja matka jatkui ja sain kolme tööttiä matkalla. Heli pysähtyi viisi kilometriä ennen Hankoa, vaihdoin paremman paidan päälle ja suomihuovin päähän. Yhden suoran vedin oikein kunnolla. Kännyn virta lopahti vitosen ennen maalia - soitot tekivät tehtävänsä. Etenin tarkkailen kangasmetsä maisemaa, pientareet olivat leveät ja olin jo aiemmin siirtynyt pyörätielle.

Seurailin opasteita keskustaan ja kas siinähän vaunu oli sekä Peter ja Eija Kornilow että Jonas Hangon Sanomista, sekä Heli ja tietysti Tippa. Sain aivan upeat kukat ja kiinnostavan kirjan. Valokuvaukset, kiittelyt ja siunaukset sekä palauttavat ja nokka kohti Pakua ja Tammisaarta. Kävelimme rantaan ja löysimme viimein Saunamaksu paikan, mutta hän oli niin otettu halkijuoksustani että saimme saunoa kahdestaan maksutta vierasveve-satamassa. Kävin uimassa meressä ja söimme pizzat.
Kiitos Pelastusarmeijalle vaikka olette lomannekin takia olleet taustalla olette tukeneet monin eri tavoin että hankkeestani on tullut tosi!

Aamupalaa

Amerikkalaisittain ja ihanat kukat

Heli, Tippa, Hese, kukat, Eija, kirja ja Peter


1 kommentti:

  1. MAHTAVAA!!! Hienot fiilikset välittyvät näistä kuvista!!
    Mukavaa loppulomaa sinulle Heikki.

    VastaaPoista