sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

21.7 Su Merihelmi 60 km

Jouni ja Merja, Merihelmen isäntäpari - kiitän vielä kerran! Emäntä antoi aamupalamaksunikin takaisin kun olin ehtinyt sen jo suorittaa.

Juosu kulki mukavasti. Pääsin liikkeelle jo 8,30. Palumatkalla kävin Kuivasmäen markkinoilla - kuulemma jo 28:s kerta. Ostin Aloeveraa pykineeseen nenääni ja hurahdin testaamaan Argi+:saa. Saan rahani takaisin jos en huomaa eroa. Olen kyseistä tuotetta nauttinut pillereinä suorituksen jälkeen mutta tämä on uutetta ja otetan ennen. On myös  potenssia elähdyttävä vaikutus, koska se vilkastuttaa verenkiertoa.

Iltapäivällä juoksinkin nopeimpia km-vauhteja. Viimeinen vitonen on sitä päättymisen odottelua ja tuskan sietämistä, mutta ilman sitä ei tulisi palkintoa, maalia. Sain pitää vanuyhdistelmän alueella suihkun ja aterian ajan. Minulle luvattiin hieronta ed. Illan yöpyjän toiesta mutta olivat jo lähteneet. Oulussa etsiskelin vaunulle paikkaa ja päädyin viimein meren uimarannalle. Ajallisesti olen puolessa välin ja matkana se toteutuu ma. Mukavaa tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti