torstai 18. heinäkuuta 2013

18.7. To Käyrämön Keidas-Rovaniemi. 68,5 km

Mistä tunnet ystävän...myös siitäkin, että hän herää kuuden jälkeen ja ajaa Kuusamosta 200 km Rovaniemelle. Soittaa tunti ennen tuloaan, että kerkiän nauttia aamupalan. Vie minut 70 km:n päähän, ajaa autoaan eteen päin ja juoksee vastaan, että voimme yhdessä juosta autolle. Antaa Lapin rievää ja makkaraa sekä urheilujuomaa. Kertoo realiteetit liftauksesta ja päivän rytmityksestä. Kunnioittaa silti päätöstäni. Hänet tunnen nimeltä Vesa Juutinen, maratoonari, kokeili ultraajan vauhtia ja niin eilinen yksinäisyyden päivä painui unholaan, päivät eivät ole veljiä keskenään.

Söin hyvin Rantasipi Pohjanhovissa, Poropaistosta ja Fetakampelaa, ah, 23 €. Saunoin, lauteilla tapasin myös Venäjän murmanskilaisen ja Norjalaisen näin verestäen Engelskaa. Sauna 15 €. Tunnen itseni uudeksi ihmiseksi ja huomenna konsepti muuttuu - muuten ei tästä tule mittää. Liftaus ei vanhana äijänä lyö leiville. Nyt aa tuuti lullaa, viime yönä vaunussa 11 astetta lämmintä,

Ounasvaaran läheisyydessä Lähteentienvarsi paikassa 2 yöpymistä !

4 kommenttia:

  1. Moro sinä Hese! Kävit sinäkin minua tapaamassa kun minulla oli kipsi jalassa ja olin juuri päässyt kotiin sairaalasta. Minun ultravauhtia pääsit silloin kokeilemaan.

    Keskity Hese juoksemiseen, tee huolto helpoksi tai delegoi se muille. Hanko näkyy pian! T. Vesa

    VastaaPoista
  2. Olen yrittänyt osaltani tehdä nyt taustatyötä löytääkseni kuskeja. Toivottavasti löytyy pian!!
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän Osmo on löytymässä kun etelää lähestyn !

      Poista
  3. Hesen energiavarat parantuneet. Kun oheisjärjestelyjä saadaan kuntoon niin kyllä hän projektista suoriutuu. Kunto on kova ja asenne kohdallaan.

    VastaaPoista